Lediga tjänster

REGIONANSVARIGA SÄLJARE TILL GÖTEBORGS- OCH STOCKHOLMSREGIONEN

Om tjänsterna

Vi söker två säljare vars uppdrag är att skapa och utveckla kundrelationer och affärsmöjligheter inom Göteborgs- eller Stockholmssregionen. Arbetet innefattar såväl nykundsbearbetning som att vidareutveckla kontakten med våra etablerade kunder. Som regionansvarig får du möjlighet att själv planera ditt arbete och du förväntas tillbringa mycket tid på plats hos våra kunder. Du utgår från vårt kontor i Kungälv eller Stockholmsregionen och ingår i ett säljteam med sju medarbetare som ansvarar för Tapflos försäljning i Sverige.

Vi söker dig som…

älskar att göra affärer och som av andra brukar beskrivas som en energigivare. Detta i kombination med din vilja att leverera toppservice gör dig till en säljare som sticker ut från mängden. För att trivas i rollen tror vi att du är en social lagspelare som är van att arbeta självständigt, samt att du har en stark inre drivkraft. Ditt sätt att arbeta är systematiskt, strukturerat och målinriktat. Du motiveras av att se resultat och att nå uppsatta mål. Då du kommer att ha mycket kundkontakt ser vi att du är affärsmässig och att du trivs med att ringa, besöka och ha digitala möten med kund.

Din profil:

  • Tekniskt kunnig
  • Minst ett par års erfarenhet av försäljning, B2B
  • Du är service- och lösningsorienterad
  • Goda datorkunskaper
  • Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift.
  • B Körkort

Det är meriterande om du har någon form av branscherfarenhet och/eller har arbetat med industriförsäljning. Har du tidigare erfarenheter av CRM-system kommer det också vara till din fördel.

Vad Tapflo erbjuder dig

På Tapflo blir du en del av ett växande, generöst familjeföretag där möjligheterna är många och stämningen mellan kollegorna är varm och familjär. Vi erbjuder ett fritt och flexibelt arbete i en spännande, internationell organisation. Hos oss får du möjlighet att arbeta i ett innovativt företag som ser sina medarbetare som den största framgångsfaktorn. Vi erbjuder konkurrenskraftig marknadsmässig lön, tjänstebil och generösa förmåner.

Om oss

Tapflo levererar pumpar för effektiv och säker vätskehantering inom modern kemi-, livs- och läkemedelsproduktion.
Vi är Europas ledande tillverkare av tryckluftsdrivna membranpumpar och är etablerade i Sverige sedan 1980. Tapflo har idag säljkontor i drygt 30 länder och distribuerar till ca 75 länder på alla kontinenter. Vi är 20 anställda i Sverige och huvudkontoret ligger i Kungälv, där vi även har lager och serviceverkstad.

Ansökan och information

För dessa rekryteringar samarbetar vi med VA Rekrytering och ansökningar sker via vajobb.se. Vid frågor om tjänsten, kontakta försäljningschef Svante Fogelhamre på 0303-14050.