BROSCHYRER
Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Nyheter

Tapflo är sedan 40 år en pålitlig partner på den industriella pumpmarknaden och erbjuder membranpumpar, centrifugalpumpar och annan industriell processutrustning. Nu breddar den globala pumptillverkaren och leverantören sitt erbjudande med lanseringen av en ny serie dränkbara pumpar för en rad olika applikationer.

Tapflo drankbara pumpar

Produktserien erbjuder pumpar för dränering, lättare avloppsvatten, avvattning och slam. Pumparna är optimerade för dag- och grundvatten, vatten som innehåller mjuka fasta ämnen och fibrösa material samt vatten som innehåller sand och slitande ämnen.

- Vi får fler och fler förfrågningar angående dränkbara pumpar så den här pumpserien är ett steg på vägen till att bli en ännu mer komplett pumppartner. Precis som våra övriga flödeslösningar kan vi snabbt leverera en rad modeller från våra lager och leverantörer över hela världen, berättar Håkan Ekstrand, Chief Commercial Officer hos Tapflo Group.

Pumpserien finns i flera utföranden och innehåller bland annat modeller med nivåvakt för ekonomisk, operatörsfri och automatiserad drift, effektiv motorkylning, överhettningsskydd, långt maximalt nedsänkningsdjup och dubbel positionering av utloppsriktning.

- Vi strävar alltid efter att möta våra kunders önskemål och att vara en ”one-stop-shop” för deras pumpbehov. Med den här serien av pumpar för bland annat avvattning, evakuering och dränering hoppas vi nå en ännu högre kundnöjdhet, förklarar Mikołaj Laguna-Horodniczy, Global Marketing Manager hos Tapflo Group.

Produktserien är tillgänglig hos alla Tapflo Group-bolag världen över idag.

Se hela pumpserien här!

Vill du veta mer om Tapflo dränkbara pumpar? Kontakta vår produktspecialist Patrik Johansson på 0303-26 09 60 och patrik.johansson@tapflo.com