BROSCHYRER

Nyheter

Den självsugande centrifugalpumpen CTS är den andra produktlanseringen i år från Tapflo.  För ett par månader sedan lanserades en ny aktiv pulsationsdämpare på marknaden. Detta visas inte på artikelnb

CTS är en självsugande horisontell centrifugalpump med öppen impeller, tillverkad i SS2343. Självsugningsförmågan möjliggör installationer där vanliga centrifugalpumpar inte kan användas. CTS pumpen klara sughöjder upp till 4,5 m.

- Endast sugledningen behöver vara under vätskeytan och pumpen kan placeras på lämplig plats. Service av pumpen kan ske utan att rörledningar behöver kopplas loss, förklara Håkan Ekstrand, VD på Tapflo.

Den nya CTS pumpen är uppbyggd på smarta lösningar, snabbt och enkelt underhåll samt i många fall nästan helt underhållsfri.

- Tack vara den innovation konstruktionenbehöver användaren endast byta en del för att konvertera en traditionell centrifugalpump av typen CT till en CTS berättar Henrik Borisch på Tapflo. Produkten finns även tillgänglig med flera olika utföranden med spolad tätning etc.

e