BROSCHYRER

5 smarta tillbehör för membranpumpar

Pumpar är ofta den centrala lösningen för att hantera flöden inom industrin – utan pumpen stannar flödet. Pumpens egenskaper täcker i många fall de grundläggande behoven för den pumpade vätskan, men tillbehör är kompletterande för att uppnå en högre kvalitet, optimering och effektivitet.

Vi presenterar fem tillbehör för membranpumpar och varför de kan förbättra din produktion:

 1. Filterregulator
  Bidrar till ökad livslängd på dina pumpdelar. Gör att du alltid kan köra pumpen med rätt luftkvalitet, optimalt tryck och hastighet för att spara energi.

 2. Vagn
  Praktisk för dig som vill använda pumpen till flera ändamål och underlätta förflyttning av pumpen. Du kan få vagnen i ATEX-utförande, industriell- och hygienisk design samt med fästanordning för slang.
  .
 3. Pulsationsdämpare
  Ett smart val för dig som vill ha ökad effektivitet, mindre energiförbrukning, mindre vibrationer och reducerat buller.

 4. Isolerande skydd och huvor
  Finns i industriellt- och hygieniskt utförande. Den är ljuddämpande och klarar krävande applikationer samt skyddar och skyddas från omgivningen och annat som kan påverka driften.

 5. Bärhandtag
  Gör din tryckluftsdrivna membranpump till en mobil enhet och är en möjlighet för dig som vill underlätta transport och hantering. Finns med inbyggt fäste till filterregulator.

Tillbehör till membranpumpar kan ge betydande fördelar för arbetsplatsens produktivitet och säkerhet. Utrustning som filterregulator, vagn, pulsationsdämpare, skydd och huvor samt bärhandtag ger dig möjlighet att optimera pumpar för att möta förutsättningarna i en krävande industrimiljö och för att främja en effektiv arbetsprocess.

Vill du veta mer om tillbehör eller andra flödeslösningar? Välkommen att kontakta oss!

 

Relaterat material

Produktsida:

Filterregulator
Vagn
Pulsationsdämpare
Isolerande skydd och huvor
Bärhandtag

 
 


Läs vidare

Certifieringarna som bidrar till hög standard

Du som söker en pump med hög kvalitet letar förmodligen efter en pump med specifika certifieringar. Läs om certifieringar här! 

Läs mer