BROSCHYRER

Tillverkande industri

atervinning

Inom den tillverkande industrin är pumpen ofta en nyckelkomponent för att säkerställa smidiga och effektiva produktionsprocesser. Oavsett om det handlar om hantering av smörjoljor, kyl- och skärvätskor eller hantering av kemikalier i produktionen, kan vi erbjuda en lösning för att transportera eller recirkulera din vätska.

Då vi tillverkar de flesta pumpar i egen fabrik har vill full kontroll på att våra produkter håller högsta kvalitet och prestanda. Egen produktion ger oss också stora möjligheter att skapa skräddarsydda pumpsystem med exempelvis anslutningar och styrning för att integrera sömlöst i din produktionsprocess. Tillsammans med våra ingenjörer hos Tapflo solutions™, designar, bygger och projektleder vi små som stora projekt!

Stor lagerhållning

Vi vågar påstå att vi har Sveriges största lager av pumpar och reservdelar. Våra hyllor med standardmodeller är alltid välfyllt och dessa pumpar skickas oftast samma dag som vi får din order. Du har leveransen hos dig på 1-3 dagar beroende på var i Sverige du befinner dig.

Att välja rätt pump

Varje applikation är unik och ofta kan flera olika varianter på pumpar passa för det ändamål du önskar. Du kan se vårt stora produktsortiment här. Det behövs ofta erfarenhet och expertis för att hitta den optimala lösningen. Tveka därför inte att kontakta oss om du känner dig osäker!

Referenser

Vi har jobbat mot tillverkande industri i över 40 år och har genomfört många framgångsrika installationer genom åren. Se några av våra kundcase här intill. 

Jakob

Vill du prata med en säljare? Kontakta Jakob på 0702-22 06 01 eller jakob.wilhelmsson@tapflo.com.


TE - bästa alternativet för kunden

Våra snabba leveranstider hjälpte denna förbränningsanläggning att säkra sin process.

LÄS MER
 

Essity effektiviserar med central limförsörjning

I nästan ett år hade Essity projekterat för sin nya limdoseringsutrustning som gick i drift för några år sedan.

LÄS MER
 

Pump för betsyra hos Outokumpu

Tapflo har levererat en vertikal pump av det större formatet till Outokumpu för cirkulation av betsyra.

LÄS MER