TILL PRODUKTMENY

Om oss

Tapflo är en familjeägd och oberoende tillverkare och leverantör av luftdrivna membranpumpar, centrifugalpumpar och annan industriell processutrustning. Vår resa började i Kungälv 1980 och efter många års dynamisk tillväxt utvecklades företaget till Tapflo Group med världsomspännande verksamhet.

Idag är Tapflo en ledande pumptillverkare med ambitionen att erbjuda ett brett utbud av premiumprodukter för olika industriella applikationer.

Med erfarenhet från industriell flödeshantering och pumptillverkning sedan 1970, vet vi vad kunden behöver från en industriell pump.

Tapflo pumps world1


Ända sedan vi startade vår tillverkning av luftdrivna membranpumpar har vi haft vårt vinnande koncept i åtanke: att skapa kompakta och tillförlitliga membranpumpar med ett minimalt antal komponenter som möjliggör enkelt underhåll. Vi är också alltid uppmärksamma på nya idéer och krav från våra kunder. Våra produkter är därför i ständig utveckling av förbättrade detaljlösningar, nya material och ytterligare tillbehör.

Våra produkter och reservdelar finns tillgängliga över hela världen

Tapflo representeras av egna företag och fristående distributörer på 6 kontinenter, spridda över 75 länder runt hela världen. Hitta din lokala leverantör på tapflo.com.

Verksamheten är miljöcertifierad och kvalitetscertifierad enligt ISO 

 


GDPR

GDPR och Dataskyddspolicy