BROSCHYRER

Läkemedel & kosmetika

atervinning

Hygieniska processer är A och O inom läkemedels- och kosmetikaindustrin. Därför har vi utvecklat pumpar som håller högsta renlighetsstandard och som belönats med flera certifikat. Inom industrin hanterar pumpar allt från råa kemikalier och lösningsmedel till trögflytande krämer och salvor.

Tillsammans med en välkänd aktör inom bioteknik har vi utvecklat en membranpump vars vätskeberörda delar helt består av USP klass VI-godkända material. Pumpen används idag i många applikationer inom just bioteknik- och läkemedelsindustrin. 

Vårt mål är att alltid leverera de mest pålitliga lösningarna som uppfyller de högsta standarderna, så att du känner dig trygg i din produktion.

Certifierad kvalitet

Vi levererar pumpar i godkända USP klass VI-material och som är certifierade enligt EHEDG, ATEX-direktiv 94/9/EC och 3-A. Läs mer om vanliga certifieringar här.

Ibland krävs något unikt!

När standardprodukter inte löser problemet så kan en skräddarsydd lösning i stället göra att allt flyter på som det ska. Vi tillverkar de flesta av våra pumpar i egen fabrik och det ger oss stora möjligheter till att bygga anpassade pumpar och hela pumpsystem tillsammans med våra skickliga ingenjörer vid Tapflo solutions™. Vi projektleder, stödjer vid installation och tillhandahåller alla relevanta dokument och certifikat.

Rätt pump till rätt applikation

Vilken pump som passar för din applikation beror på en mängd faktorer. Vilket tryck, flöde, typ av vätska, utrymmet att installera på, är bara några saker som måste tas i beaktning. Det är därför svårt att själv veta vad du ska ha för flödeslösning. Det är där vi vill komma in i bilden. Vi har lång erfarenhet av krävande applikationer så tveka inte att kontakta våra pumpsproffs när du känner att du behöver stöd!

Patrik Johansson

Kan vi hjälpa dig? Kontakta Patrik på 0303-26 09 60 eller patrik.johansson@tapflo.com


Hygienisk pump för en positiv hälsotrend

Tidigare hade det pumpats hud- och hårvårdsprodukter, men nu var det dags för seg tandkräm. Hur skulle en pump hantera det?

LÄS MER
 

Pumpenhet för flytande tvål

Vi har skapat och levererat en anpassad mobil pumpenhet för dosering av flytande tvål.

LÄS MER