BROSCHYRER

Ytbehandling

atervinning

Våra pumpar sitter idag installerade hos många aktörer inom ytbehandling världen över. Där cirkulerar de ofta vätskor i bad som på ett eller annat sätt är en del i processen. Precision och jämn fördelning av kemikalier är viktig och därför är det avgörande att pumparna som du använder ger tryggheten som krävs.   

Vanliga pumpar inom branschen är membranpumpar i plast axeltätade och magnetkopplade centrifugalpumpar, slangpumpar och doserpumpar för att bara nämna några. Vi levererar även många eduktorer som på ett mycket effektivt använder pumpens flöde för att förbättra recirkulationen. Med fokus på pålitlighet och prestanda hjälper vi dig att uppnå önskade resultat inom områden som galvanisering, anodisering och andra ytbehandlingsprocesser. 

Stor lagerhållning

Vi vågar påstå att vi har Sveriges största lager av pumpar och reservdelar. Standardmodeller skickas oftast samma dag som vi får din order och du har leveransen hos dig på 1-3 dagar.

Ibland krävs något unikt!

När standardprodukter inte löser problemet kan en skräddarsydd lösning istället göra att allt flyter på som det ska. Vi tillverkar de flesta av våra pumpar i egen fabrik och det ger oss stora möjligheter till att bygga anpassade pumpar och hela pumpsystem tillsammans med våra skickliga ingenjörer vid Tapflo solutions™. Vi projektleder, stödjer vid installation och tillhandahåller självklart alla dokument och certifikat som krävs.

Jakob Wilhelmsson

Behöver du hjälp på vägen? Kontakta Jakob på 0702-22 06 01 eller jakob.wilhelmsson@tapflo.com.


JIWE vet att det fungerar med pumpar från Tapflo

Tapflo har levererat ett trettiotal membranpumpar till JIWE Varmförzinknings anläggning i Sölvesborg.

LÄS MER