BROSCHYRER

Karriär

BLI EN AV OSS!

Vi erbjuder möjligheter till professionell utveckling inom många yrkesgrupper, världen över. Hos oss arbetar säljare, konstruktörer, ingenjörer, IT-specialister, fabriksmontörer, designers, administratörer, lagerpersonal, marknadsförare, ekonomer och många fler personer som alla strävar mot samma mål; att Tapflo ska vara en ledande tillverkare och distributör av industripumpar och kringutrustning för vätskehantering.Tapflo team 2022

SÅ, HUR ARBETAR VI MOT VÅRT UPPSATTA MÅL?

Å ena sidan lägger vi kontinuerligt stora resurser på produktutveckling för att verkligen säkerställa att våra produkter håller den höga standard vi lovar. Å andra sidan arbetar vi ständigt med att vidareutveckla oss själva för att på sätt fortsätta vara en uppskattad arbetsgivare. För oss är det viktigt med arbetsglädje, laganda och frihet under ansvar. Vi är stolta över vår kultur och hos oss kallas den för ”The Tapflo Way”. Den beskriver våra värderingar och vår gemensamma syn på varandra, våra kunder och vår omvärld.

 

VÅR KULTUR SAMMANFATTAS I VÅRA VÄRDEORD

Engagemang
Vi har funnits i branschen i mer än 40 år. Vi skiljer oss från våra konkurrenter tack vare vår vilja att överträffa kundernas förväntningar, att agera snabbt och vara flexibla. Vår kultur bygger på en anda av samhörighet, entusiasm och integritet. Vi kommer från hela världen, men vi delar samma värderingar och vi respekterar varandra.

Kvalitet
Vi förstår att kvaliteten i vårt arbete aldrig är bättre eller starkare än den svagaste länken, därför fokuserar vi på varje liten detalj. Vi delar en gemensam passion för att kontinuerligt hitta effektivare sätt att ge mervärde till våra kunder. Som tillverkare har vi kontroll över hela processen, både vad gäller våra produkter samt hur vi arbetar internt. Det är en av anledningarna till att vi tillverkar de mest högkvalitativa pumparna i vårt segment.

Enkelhet
Vi har ett talesätt; ”simple is art”, vilket innebär att vi alltid försöker hitta smidiga och okomplicerade lösningar i allt vi gör. Genom att hålla det enkelt kan vi fokusera på det väsentliga, som är att utforma okomplicerade pumpar med få komponenter. För oss är det nyckeln till framgång, att förenkla det som är komplext.

Hittar du inte vad du letar efter? Skicka gärna en spontanansökan till hr@tapflo.com och connecta med oss på LinkedIn