BROSCHYRER

Karriär

 

 

 

Vi älskar utveckling!

Å ena sidan lägger vi kontinuerligt stora resurser på produktutveckling för att verkligen säkerställa att våra produkter håller den höga standard vi lovar. Å andra sidan arbetar vi ständigt med att vidareutveckla oss själva för att på sätt fortsätta vara en uppskattad arbetsgivare. För oss är det viktigt med arbetsglädje, laganda och frihet under ansvar. Vi är stolta över vår kultur och hos oss kallas den för ”The Tapflo Way”. Den beskriver våra värderingar och vår gemensamma syn på varandra, våra kunder och vår omvärld.

 


Möt två kollegor

 

Vad lockade dig att börja jobba på Tapflo?

Jag gillade att Tapflo är ett lokalt väletablerat familjeföretag. Det passar bilden av hur jag vill att min arbetsplats ska vara.

Vad är det mest unika och lockande med vår arbetskultur?

En flexibel arbetsplats med frihet under ansvar. Vi har korta beslutsvägar och engagerade ägare. Alla anställdas åsikter tas tillvara, som jag nämnde tidigare. Det är roligt att ägarna är delaktiga i den dagliga verksamheten och framförallt finns det stora möjligheter att vara med och påverka den.

Hur skulle du beskriva teamdynamiken?

Familjärt med högt i tak. Engagerade medarbetare som består av en blandning av personal med lång erfarenhet av att jobba på Tapflo, samt medarbetare med inte lika lång bakgrund hos Tapflo. Bra samarbete där vi alla hjälps åt att nå våra gemensamma mål. Alla anställdas åsikter och arbetsinsatser tas tillvara och skapar den goa ”Tapflo-andan”.

Malin moberg

Malin Moberg, ekonomiansvarig, 13 år hos Tapflo

 

Robin olsson

Robin Olsson, säljare region väst, 1,5 år hos Tapflo

Vad lockade dig att börja jobba på Tapflo?

Det som lockade mig att välja Tapflo som arbetsgivare var två ganska avgörande punkter:

1. Det är ett familjeägt bolag med värderingar därefter, vilket uppdagades direkt när jag under intervjuerna berättade att jag kommer behöva vara pappaledig i åtta månader med min nyfödda dotter. Tapflo såg det inte som några problem alls, utan snarare en självklarhet. 

2. Tapflo har en egen produktion av sina produkter vilket jag ser som en stor fördel då man har kontroll över kvalitet på produkterna, flexibilitet i sin produktion och även säkerhet i leveranskedjan då man är mindre beroende av en svängande marknad.

Vad är det mest unika och lockande med vår arbetskultur?

Bortsett från det jag nämnt ovan som jag tycker är starka fördelar i vår arbetskultur, så är viljan att belöna medarbetarnas arbete en stark motivationshöjare för mig. Det kan spela ut sig alltifrån att vi bjuds på fika/lunch för att fira våra framgångar till att vi åker till fjällen och åker skidor en weekend med hela företaget. Det gör att motivationen och engagemanget för mig som säljare hos Tapflo ökar ännu mer.  

För att avsluta med en sista sak vill jag lyfta att vi har flera anställda på företaget som jobbat här i 15+ år vilket för mig indikerar på att det är ett företag där man ser medarbetarnas arbete på lång sikt.

Hur skulle du beskriva teamdynamiken?

Jag tycker att Tapflo har en bra teamdynamik där vi har en öppen kommunikation. Alla kan prata med alla och att även alla kan få sin röst hörd. Vi avsätter tid för möten veckovis där vi får utrycka åsikter och idéer, stora som små. Även samarbetsviljan oss anställda emellan är väldigt stor då alla försöker att hjälpa varandra till att lyckas, vilket för mig som är ganska ny skapar en stor trygghet i mitt dagliga arbete.


VÅR KULTUR SAMMANFATTAS I VÅRA VÄRDEORD

 

Engagemang

Vi har funnits i branschen i mer än 40 år. Vi skiljer oss från våra konkurrenter tack vare vår vilja att överträffa kundernas förväntningar, att agera snabbt och vara flexibla. Vår kultur bygger på en anda av samhörighet, entusiasm och integritet. Vi kommer från hela världen, men vi delar samma värderingar och vi respekterar varandra.

Kvalitet

Vi förstår att kvaliteten i vårt arbete aldrig är bättre eller starkare än den svagaste länken, därför fokuserar vi på varje liten detalj. Vi delar en gemensam passion för att kontinuerligt hitta effektivare sätt att ge mervärde till våra kunder. Som tillverkare har vi kontroll över hela processen, både vad gäller våra produkter samt hur vi arbetar internt. Det är en av anledningarna till att vi tillverkar de mest högkvalitativa pumparna i vårt segment.

ikon enkelhet

Enkelhet

Vi har ett talesätt; ”simple is art”, vilket innebär att vi alltid försöker hitta smidiga och okomplicerade lösningar i allt vi gör. Genom att hålla det enkelt kan vi fokusera på det väsentliga, som är att utforma okomplicerade pumpar med få komponenter. För oss är det nyckeln till framgång, att förenkla det som är komplext.