BROSCHYRER

Återvinning & miljö

miljo atervinning

Är du en del av återvinnings- och miljöbranschen och vill optimera dina flödesprocesser för att bidra till en hållbar framtid? Då har du kommit rätt!

Vi har lång erfarenhet av branschen och erbjuder ett brett utbud av högpresterande pumpar. Pumparna kan hantera många typer av vätskor och material som behöver förflyttas från en plats till en annan, eller recirkuleras i de olika återvinningsprocesserna.

I många processer ska olika komponenter separeras från varandra, till exempel att separera vatten från fast avfall – just dessa applikationer har vi lång erfarenhet av. Här intill kan du läsa hur vi löst några av våra kunders problem inom din bransch.

Vi levererar även doseringspumpar för dosering av kemikalier och har stenkoll på vilka material som är optimala för dina olika processer.

Tapflo solutions™

Om du behöver en anpassad pump eller ett unikt pumpsystem för att förenkla och effektivisera så är vi rätt match. Vi tillverkar de flesta av våra pumpar i egen fabrik. Det ger oss unika möjligheter att bygga anpassade pumpar och hela pumpsystem tillsammans med våra skickliga ingenjörer hos Tapflo solutions. Vi projektleder, stödjer vid installation och tillhandahåller självklart alla relevanta dokument och certifikat.

Vilken ska jag använda?

Det är en mängd faktorer som gör att en viss pump lämpar sig för din applikation. Det pumpade mediet, tryck, kapacitet, viskositet och längd på rörledningar är bara några få saker som måste tas i beaktning för att hitta den optimala pumpen.

Vi har levererat många membranpumpar, slangpumpar och centrifugalpumpar till olika aktörer inom återvinning och miljö. Dessa pumpar hanterar idag allt ifrån restvatten som innehåller partiklar till tuffa kemikalier.

Robin Olsson

Behöver du hjälp så att allt flyter på? Kontakta Robin på 0704-18 20 72 eller robin.olsson@tapflo.com.

Läs hur andra löste problemen!