BROSCHYRER

Livsmedel & dryck

 livsmedelstillverkning

Vi erbjuder ett brett modellprogram av pumpar och tillbehör som används för att hantera och transportera diverse ingredienser och färdiga produkter. Det inkluderar flytande, viskösa eller halvfasta livsmedel som mejeriprodukter, puréer, oljor, såser, choklad, degar, jäststarter, vört och mycket mer.

Oavsett om det handlar om att pumpa ingredienser, förbereda blandningar eller fylla förpackningar, kan våra flödeslösningar möta dina specifika behov och leverera pålitliga resultat. 

Tapflo solutions™

Vi tillverkar de flesta av våra pumpar i egen fabrik. Det ger oss unika möjligheter att bygga anpassade pumpar och hela pumpsystem tillsammans med våra skickliga ingenjörer hos Tapflo solutions. Vi projektleder, stödjer vid installation och  tillhandahåller självklart alla dokument och certifikat som krävs.

Certifierad renlighet

Vi levererar pumpar i godkända FDA-material, 3-A standard och som är certifierade av EHEDG. Faktum är att oss veterligen, tillverkar vi den enda membranpumpen som klarar EHEDG:s höga renlighetstester. 

Referenser

Vi har jobbat med många livsmedelstillverkare och bryggerier genom åren. Se några av våra kundcase här intill.

Vilken pump passar din applikation?

Det beror på… Det är en mängd faktorer som gör att en viss pump lämpar sig för just din applikation. Tryck, kapacitet, viskositet och utrymme för installation är bara några saker som måste tas i beaktning.

I branschen används ofta membranpumpar, slangpumpar och lobrotorpumpar då dessa pumpar kan hantera de flesta vätskor på ett skonsamt sätt. Centrifugalpumpar används mycket inom mejeri och bryggeri där vätskorna är vattenliknande och hygieniska ventiler hjälper till att leda om vätskan i anslutna rörsystem. Vi har ett av marknades bredaste modellprogram och är säkra på att vi kan hjälpa dig med en lösning som passar dina behov.

Patrik Johansson

När du inte vet vilken pumplösning du behöver, tveka inte att kontakta Patrik på 0303-26 09 60 eller patrik.johansson@tapflo.com

Läs hur andra förbättrade processen!