BROSCHYRER

Nyheter

Tapflo LPX lobrotorpump

 

Tapflo välkomnar LPX lobrotorpump till Tapflo-familjen. Med det senaste tillskottet siktar Tapflo på att möta det växande behovet av pumpar som är anpassade för olika delar av flödesprocessen och att bli en ännu mer komplett leverantör av pumplösningar till industrierna inom livsmedel och dryck, läkemedel, kemi och vattenrening.

LPX utmärker sig genom sin överlägsna design och konstruktion som gör att den klarar att hantera en mängd olika vätskor, inklusive högviskösa vätskor som sirap, krämer och puréer. Pumpen är också effektiv, med låga pulsationer och skjuvning, vilket gör den optimal för ömtåliga vätskor som kräver skonsam hantering.

Vi vet att tiden alltid är en prioritet, jag är mycket glad att vi äntligen kan säga till kunden att du har en lobrotorpump som är redo för installation hos dig på bara några dagar efter beställning. Det är en enorm konkurrensfördel, säger Patrik Johansson, försäljningschef hos Tapflo AB.

LPX finns i flera anslutningsstorlekar (DN40-DN100) och är tillverkad i slitstark 316L syrafast stål som passar flera olika applikationer. Pumpen är enkel att installera, underhålla och kan beställas med flertalet tillbehör som vagn med påbyggd frekvensomriktare, värmemantling, spärrvätskesystem. Axeltätning är antigen enkel eller dubbel FDA-godkänd SiC/SiC.

Med introduktionen av LPX är Tapflo redo att ytterligare befästa sin position som en global ledare inom professionell flödesteknik. För att lära dig mer om Tapflo lobrotorpumpar är du välkommen att kontakta oss och klicka här för att se hela LPX-serien.