BROSCHYRER

ARBO Pompen

Nederländska ARBO Pompen är en global Tapflo Group-partner som är specialiserad på pumpar och filter i plast. Deras produktportfölj är bred och används i alla industrier där kemisk korrosion av metall annars skulle orsaka stora problem.

Företaget grundades 1954 av Arnold van den Born nära Amsterdam. Idag har produktionen flyttat till staden Smilde, men ARBO ägs fortfarande av samma familj. Sedan starten har företaget fokuserat på att designa och producera hållbara produkter, som snabbt betalar av sig. De har även fokuserat på att pumparna ska kräva så lite underhåll som möjligt.

ARBO Pompen har en modern maskinpark och omfattande kunskaper om design och produktion av industripumpar. Vanligtvis används massiv bearbetad plast, vilket minimerar risken för spänningar i plasten och ger en mer temperaturstabil konstruktion.

Kontakta oss

Om du söker efter en ARBO-pump från ARBO Pompen är du välkommen att kontakta oss på Tapflo så vägleder vi dig rätt. Välkommen med din förfrågan!

Läs mer

ARBO Pompen är en tillförlitlig partner som levererar pumpar i hög kvalitet. De har ett stort miljöfokus och allt material som blir över vid produktionen återvinns för att hålla nere kostnaderna och minska miljöpåverkan. Läs mer om varumärket på ARBO Pompens hemsida.

KR SEALPRO CENTRIFUGALPUMP I PLAST

KR SEALPRO CENTRIFUGALPUMP I PLAST

Kortkopplad modell helt i plast för transport och cirkulation av korrosiva vätskor.

 

 Se produkt 

 

TK OCH HD-KR CENTRIFUGALPUMP I PLAST

TK OCH HD-KR CENTRIFUGALPUMP I PLAST

Kraftfull keminormerad processpump i plast för hantering av korrosiva och aggressiva vätskor.

 

 Se produkt